ART KAMP v okviru FESTIVALA LENT

 

Vsako leto junija sodelujemo na Art kampu v mestnem parku, kjer smo del pozitivne zgodbe, ki že leta poteka v Mariboru. ArtKamp združuje, ustvarjanje, umetnost, spoznavanje novih obzorij, šport, druženje,.... 

Otrokom ponuja svobodno igro in popestritev počitnic. 

Veseli smo obiskovalcev naših aktivnosti, ki nas že dobro poznajo in se vsako leto vračajo k nam. 

Program Art kampa 2019 kmalu...

USTVARJANJE ČAROBNE DEŽELE V ROMANI KAFENAVA

 

4.7.2017 - V sodelovanju z Epeko in prvo romsko restavracijo Romani kafenava smo pripravili zeleno igralnico v kateri smo gradili pravljične pokrajine. Veseli smo sodelovanja z njimi. Ker romska restavracija, Romani kafenava, ponuja delovne priložnosti manjšinam in ker so tudi otroci, ki preživljajo prosti čas v naravi, že skorajda v manjšini.

USTVARJALNE DELAVNICE V VETRINJSKEM DVORU

 

POZDRAVLJENA VESNA, 21.3.2015

V okviru  dobrodošlice pomladi - Pozdravljena Vesna, smo skupaj pričarali pravljično pomladno pokrajino iz naravnih materialov (vejice, mah, zemlja, kamenčki, storžki, lubje..........).

 

Sybille von Olfers je napisala in ilustrirala otroško knjigico Pokonci izpod korenin. Kot pozorna opazovalka narave in njenega spreminjanja skozi letne čase, pričara pravljične prizore v katerih drobcene otroke, ki živijo pod zemljo, Mati Narava spomladi prebudi iz spanja in jim da raznorazne naloge: šivajo pisane srajčke, čistijo oklepe hroščkov,...Ko je vse nared, pa se odpravijo gor, na površje....in v prej pusto deželo prinesejo pisano pomlad.

BOŽIČNA DELAVNICA OKRASI IZ NARAVE - 9.12.2016

V Vetrinjskem dvoru se vedno počutimo prijetno in ustvarjalno. Pri našem delu se trudimo uporabljati material, ki ga naberemo v naravi tako da so okraski v bistvu iz tega kar nam je narava nabasala v naše malhe čez leto.

© 2023 by Prickles & Co. Proudly created with Wix.com